Investeringstips på Handelsbanken

Posted by admin on januari 05, 2015
Bli miljonär, Ekonomi

HandelsbankenHandelsbanken har släppt en portfölj med aktieindexobligationer som de kallar för ”Innovativa bolag”. Detta är en investering som vi tror stenhårt på och som har växt över 60% de senaste tre åren.

I portföljen hittar du bl.a:

  • Google Inc
  • Apple Inc
  • Mc Donalds Corp
  • BMW
  • Toyota Motor Corp
  • 3M Corp
  • Coca Cola
  • General Electric
  • m.fl stora och stabila bolag

Klicka för att läsa om portföljen

Detta är en portfölj som helt enkelt inte kan gå fel i vårt tycke. Speciellt med den spridning av giganter inom så många branscher.

Motivering

Google äger i stort sett internet idag och har gått från att vara en av alla sökmotorer till att bli ett begrepp. Man säger inte ”söka på nätet”, man säger ”Googla”. Bolaget köper dessutom upp alla nya innovationer som kan tänkas bli stora, t.ex den senaste AI-tekniken.

BMW är kanske världens största premium bilmärke som sedan det senaste världskriget varit en av de mest eftertraktade bilarna i världen. Med BMW’s resurser och framfart inom teknik, bl.a inom elbilar så kommer företaget garanterat att växa ytterligare.

Toyota är världens största, enskilda bilmärke som totalt dominerar i Asien, Mellanöstern och många andra delar av världen. Bolaget har levererat hybridbilar i årtionden och vi kan vänta oss att Toyota kommer vara bland de första (om inte de första) att massproducera elbilar.

Coca Cola, Hur kan det misslyckas?

Apple släpper den ena innovativa produkten efter den andra och varje release blir fullständig succé. Företagets produkter ses som elektronikvärldens Rolls Royce prylar och fler mjukvaror standardiseras för Apples produkter varje dag.

Mc Donalds, 3M och General Electric är extremt stabila bolag som kanske inte kommer medverka till någon enorm uppgång, men risken för ras hos dessa bolag är också väldigt liten.

Plansverige.se och dess skribenter kan inte hållas ansvariga för e.v resultat av de investeringstips som ges. Tipsen är endast rekommendationer och kvalificerade gissningar där investeraren själv måste göra en bedömning och ta beslut innan investering görs. Vi kan därför inte hållas ansvariga för e.v pengaförluster som uppstår vid misslyckade investeringar.

Comments are closed.