Om oss

Vi som skriver på webbsidan har lång erfarenhet av ekonomi, både privat och som företagare. Vi har framför allt jobbat mycket inom finansbranschen där vi lärt oss att det finns ett mycket stort behov av förbättrad privatekonomi i Sverige. Vi har dessutom egna erfarenheter av att skapa en god ekonomi och att få pengar att växa till de nivåer vi pratar om här på webbsidan.

Välfärd skapar lathet

Med den provocerande rubriken vill vi inte på något vis mena att välfärden inte behövs. Välfärden är bland det finaste vi har i Sverige och det är något som vi ska vara stolta över, något som andra länder faktiskt avundas oss. Däremot så finns det faktiskt väldigt många som ser välfärden som sitt skyddsnät, en rättighet i alla situationer. I stället för att ta ansvar för sig själv och sin egna ekonomi så slänger en del sig handlöst in i skuldfällor utan att reflektera över konsekvenser.

Vi vill med dessa ord beskriva vårt egentliga syfte med det arbete vi lägger ner här, att skapa mer kunskap och förståelse kring privatekonomi och riskerna med dålig ekonomi. Vi tror och hoppas kunna sprida inspiration till alla som besöker oss, oavsett ekonomiska situation. För även den sämsta ekonomin går att vända.

Kom i kontakt med oss

Vi erbjuder tyvärr inte några privatekonomiska tjänster och vi har heller inte resurser att svara på frågor kring ekonomi. Vi hänvisar till våra artiklar och bloggen samt andra sidor som vi tipsar om.

Om du har synpunkter på webbsidan så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande